Brudevalsen har utarbeidet et unikt opplegg som er spesielt tilpasset bryllup. Vi legger stor vekt på kvalitetsikring og estetikk.

Dette tilbyr vi:

 

- En konsultasjonstime der vi treffes på forhånd for å gå gjennom hele kvelden.

- Profesjonell og erfaren DJ.

- Et pent og godt lydanlegg tilpasset festen.

- Vakkert dekorlys i lokalet.

- Elegant djbord (ulike muligheter)

- Trådløs mikrofon til taler o.l.

- Opp til 4 timers spilletid for DJ.

- Elegant lydanlegg og musikk ved velkomst.

- Taffelmusikk som kan spilles i bakgrunnen.

- Transport, tilpassing og montering.e.

Brudevalsen er en liten bedrift lokalisert i Bergen som har spesialisert seg på musikk og dj til bryllup. Etter mange år i musikkbransjen og med flinke samarbeidspartnere har vi opparbeidet oss en unik erfaring for underholdning til bryllup. Dagen man gifter seg er en av de viktigste begivenhetene i to menneskers liv. Vårt mål er at vi sammen med brudeparet skal skreddersy den perfekte kvelden.

Vi har satt sammen en elegant og solid utstyrspakke som dekker de fleste behov. Brudevalsen leverer mer enn bare to høyttalere på stativ og en tilfeldig DJ. Vi har arbeidet mye med estetikk og design og leverer en elegant variant som ingen andre i byen kan konkurrere med. Bryllup er vår spesialitet. Vi driver kun med dette.

Vi har også laget til et eget opplegg der vi sikrer at musikken/underholdningen blir akkurat slik brudeparet ønsker. Når dagen kommer skal brudeparet være fri for bekymringer. Gjennom godt samarbeid i forkant og god planlegging sørger vi for at festen på kvelden blir akkurat slik dere hadde sett det for dere. Kanskje til og med bedre?

 

Tre ord som beskriver vårt produkt:

Eksklusiv, kvalitetsbevisst og pålitelig.

 

Copy Right - Brudevalsen.no © 2017